Over Sales Support Noord

Vanuit onze dagelijkse ervaring merken wij dat veel bedrijven kansen, dus geld, dus omzet, laten liggen.

Uitstelgedrag, angst om niet perfect te zijn, angst om de verkeerde keuze te maken of angst om teleurgesteld te worden zorgen ervoor dat er vaak voor gekozen wordt om andere werkzaamheden te doen in plaats van verkoopactiviteiten.

Wij weten als geen ander dat u druk bent met ondernemen en dat hierdoor de verkoopactivitetiten in de verdrukking komen, het wordt er maar een beetje bij gedaan.

Wij vinden het juist leuk!  In onze beleving is de verkoop het fundament van uw bedrijf.

 

 

De mannen achter Sales Support Noord 

fotoPeter

 

Peter Vernimmen

Ik ben Peter en al jaren actief als sales manager bij een groot landelijk technisch dienstverlener. In de loop van de jaren heb ik diverse commerciele opleidingen en cursussen gevolgd en een groot zakelijk netwerk opgebouwd. Daarnaast ben ik lid van de SMA (Sales Management Association). Naast mijn werk is sales mijn passie, en met Sales Support Noord wil ik andere bedrijven helpen om succesvol te zijn.

 

 

fotoMenno

 

 Menno de Vries

Ik ben Menno en al jaren actief als manager in de technische dienstverlening. Ik heb een opleiding als sales proffesional gevolgd via de HAN en mag de CSE® titel (Certified Sales Executive) voeren van de SMEI (Sales & Marketing Exequtive International). Mijn passie is om u op een hoger niveau te krijgen zodat u zelf het plezier van sales kunt beleven.

 

 

Sign in with LinkedIn